Lakshmi: Vaurauden Kultainen Siunaus

Vaurauden Kultainen Kosketus, Jumalatar Lakshmi

Kanavoinut Anu Heinineva, Rakkaudentähti Ry

 

Saanko lähettää Sinulle vaurauden kultaisen siunauksen?

 

Anna minulle sähköpostiosoite, niin saat vastauksena ladata PDF paketin vaurauden kultaiseen maailmaan.

Voit tutustua kurssin sisältöön ja ottaa vastaan kaikessa rauhassa. Maksu on täysin vapaaehtoinen. Tätä pakettia on kiitetty todella paljon. Se toimii todistetusti. Tämä on kanavoitu ja testattu elävässä elämässä!

Saat bonuksena Rakkaudentähden maksuttomat kurssikirjeet sähköpostiin. Lähetän kuukausittain kanavointeja henkimaailmasta ja teemme keskiviikkoisin ryhmäparannusta etänä.

"Kaikkialle, mihin tämä kirje menee, toivotetaan tervetulleeksi vaurauden Jumalatar Lakshmi ja hänen kultainen siunaava kosketuksensa. Korkeimmaksi parhaaksemme näin olkoon. Yhtään olentoa vahingoittamatta. Kiitos Kiitos Kiitos!"

 

Tässä on muutama asiakkaan palaute, miten kurssini toiminut jo monen ihmisen elämässä!

 

Tapaus 1: Eräs kauan aikaa mukana ollut Heimolainen kirjoitti voittaneensa rahapelissä ison summan rahaa tehtyään Rakkaudentähdessä kanavoitua Raha- ja Vauraustyöskentelyä. EDIT: Näitä saman kaltaisia tapauksia on kerrottu minulle jo todella monesta suuntaa 2023 Tammikuun aikana.

????

Tapaus 2: Toinen tyytyväinen kurssilainen kertoi saaneensa 6000 euroa asiakastilauksina juuri, kun oli menettänyt viimeisenkin toivon rippeet. Hän oli tehnyt Rahakurssilla neuvottua manifestointia ja parantanut rahahäpeää. Niinikään Tammikuun aikana olen jo kuullut muiltakin, että vaikeita tilanteita on saatu taianomaisesti ratkaistua uuden Rahakurssin menetelmillä…

????

Tapaus 3: Eräs ystäväni lähetti minulle tekstiviestin. Hän oli illalla nukkumaan mennessä etsinyt tukea Rahakurssistani. Seuraavana päivänä olisi menossa sähköt poikki maksamattomien laskujen takia. Rahaa ei ollut riittävästi eikä keinoja näkyvissä. Aamulla tilille oli tullut kuukausia kaivattu rahapalautus. Sähkölasku saatiin maksettua! EDIT: muutkin ovat kertoneet minulle, että manifestoimisen pieniä ihmeitä on tullut elämään aloitettuaan Rahakurssin työskentelyn.

????

Tapaus 4: Sain nimettömän palautteen tekstiviestinä puhelimeen. En tiedä, mitä siellä oikein teette, mutta tahdon kiittää saamastani avusta. Olen saanut kadonneet yöunet takaisin ja ahdistus on poissa. Olen kuunnellut näitä Sinun kanavointeja rahasta ja vauraudesta. Niin moni asia vaan loksahtelee paikoilleen. Yksinkertaiset vastaukset ovat olleet nenäni edessä kaiken aikaa. Miten en ole tällaista huomannut itse!

 

 

Tahdon vastaanottaa Vaurauden siunauksen!